Irány a PTE játékmenet

Az Irány a PTE internetes, online részvételen alapuló játék, melynek keretében a játékos a PTE minden karáról játékos helyzetekben és kvíz alapú mini-játékokban kap információkat. Az információk átadása mellett pontgyűjtés is megvalósul, a toplista eredmények alapján a játékosok nyereményekben részesülhetnek. A teljesítmények alapján továbbá webshopban történő vásárlásra is jogosulttá válnak.

A játékmenet leírásában olvashatod az Irány a PTE online játékkal kapcsolatos tudnivalókat. A leírás végigvezet az egész játékon, megmutatja, hogy milyen típusú feladatokkal, eseményekkel fogsz találkozni.

A játékról további hivatalos adatokat és részleteket a játékszabályzat és adatkezelési hozzájárulás menüpont alatt olvashatsz. Kérjük, hogy a szabályzatot figyelmesen olvasd el!

Játék időtartama

A játék 2018. január 18-án 16:00 órakor kezdődik és 2018. február 15-én 14:00 órakor zárul.

A webshopba viszont még 2018. február 19-én 14:00 óráig be tudtok lépni és levásárolni a játék zárásáig összegyűjtött PTE zsetonjaitokat.

Nyeremények

A játék zárásának időpontjában, az összesített toplista első helyezettje nyeri a fődíjat.

A fődíj mellett három további ajándékcsomag kerül kisorsolásra a játék zárásakor rögzített eredményeket figyelembe véve. A pályánkénti (karonkénti) toplista első 20 helyezettje között, összesen három PTE-s ajándékcsomagot.

A játék során egy játékos csak egy ajándékcsomagot nyerhet. Pontegyezőség esetén sorsolással dől el a nyertes személye.

A játék fő elemei

  • Regisztráció
  • Játékos profil
  • Üdvözlő felület
  • Pályaválasztó (kar választó)
  • Toplista
  • Webshop

Regisztrációt követően egy megerősítő e-mailben kapott aktiváló link segítségével tudod véglegesíteni a regisztrációs folyamatot. Ezt követően a játék funkciói elérhetővé válnak számodra.

Egy üdvözlő felület után a pályaválasztón választhatod ki, hogy melyik pályát teljesíted aktuálisan. Összesen 11 pálya van, melyek egy-egy kart jelölnek. A PTE-n összesen 10 kar van, azonban a KPVK karnak pécsi és szekszárdi képzési központja is van, ezért hoztunk létre 11 pályát. A pályákat egymástól függetlenül tudod teljesíteni. Egy-egy pályát annyiszor teljesítesz, amennyiszer csak szeretnél, a legjobb eredményedet mentjük el.

Pontszerzésre az alábbi lehetőségek nyílnak: a mini-játékokban nyújtott teljesítményed alapján, a profil adatok teljes kitöltése után és a párbeszédekben kapott pontszámok alapján. A pontszámod alapján veszel részt a toplistákban. A kari toplistában a játékosok az adott pálya legjobb eredményével és a teljesen kitöltött profil adatok után járó pontszámok összegével szerepelnek. Az összesített toplistában a teljesített pályák legjobb eredményét összeadva szerepelnek a játékosok, ekkor a profil kitöltésért járó pontszámot egyszer vesszük csak figyelembe.

A Játékos profilodban tudod kitölteni a további adataidat, melyek teljes kitöltése után PTE zsetont és pontszámot kapsz.

Az összes profil adat kitöltése után és a mini-játékban elért teljesítményed alapján PTE zsetont kapsz, melyeket a webshopban szuper PTE-s cuccokra válthatsz. Fontos, hogy a mini-játékoknál akkor kapsz zsetont, ha legalább 10 kérdésre válaszoltál és 50% felett teljesítesz. A PTE zseton a pontszámoktól független fizetőeszközt jelent. A PTE zseton nem számít bele a pontszámba, attól független, így azt semmilyen módon nem befolyásolja.

Webshopban lehetőség van azonnali vásárlásra és licitálásra is. Licitálás során a játék zárásáig adható le, és módosítható az adott tárgyra feltett zseton értéke. A licit során az a játékos viszi el az adott terméket, aki a legtöbb zsetont adta le a licit zárásának időpontjáig.


 

Nyertesek

A játék fődíjasa (pályák összesített toplistájának első helyezettje): Rajkó Kata Eszter

A három ajándékcsomag nyertese (pályánkénti toplista első 20 helyezettje között sorsolva): Fésüs Kíra, Németh Szabolcs, Budai Gábor